Isikliku asukoha üleandmine
Kandke isiklik asukoht kliendile üle seadme omandiõiguse ülekandmise või seadmele juurdepääsu jagamise teel, koos võimalusega taotleda kaughoolduse õigusi.
Isikliku asukoha üleandmine ülekandmise teel
Pärast seda, kui paigaldusettevõte on paigalduse lõpetanud, saab paigaldaja anda asukoha kliendile üle ülekandmise teel. Pärast ülekandmisega üleandmist läheb seadmete omandiõigus kliendile ja tavaliselt kuuluvad seadmed klientidele. Vajadusel saab paigaldaja asukoha üleandmisel taotleda ka konkreetseid õigusi seadmete edasiseks hooldamiseks.
Enne alustamist: Veenduge, et asukoha olek on Not Handed Over, seadmed on asukoha alla lisatud ning teil on asukoha haldamise õigus, näiteks kõikide või määratud asukohtade haldamine.
Isiklikke asukohti saab üle anda ainult ülekandmise teel.
Avage vahekaart Site & Device
Viige kursor vahekaardile Site & Device.
Lülitage sisse asukoha režiim
Klõpsake Customer Site ja lülituge Site Mode režiimile.
Valige üleantav asukoht
Valige üleantav asukoht ühel järgmistest meetoditest:
- Valige asukoht ja klõpsake veerus Operation nuppu ... → Transfer.
- Klõpsake asukoha nimel, et avada leht Site Details, ja klõpsake paremas alanurgas Hand Over by Transferring.
Valige kaughoolduse õigused
Valikuline: Valige õigused, mida soovite kliendilt seadmete hooldamiseks taotleda.

Joonis 5-14 Asukoha üleandmine ülekandmise teel
- Kui teil puudub seadmete haldamise õigus või asukoha alla pole ühtegi seadet lisatud, ei saa te asukoha üleandmisel valida konfiguratsiooni, otsevaate ega taasesituse õigusi.
- Kui järgmised õigused on valitud, antakse need teile, kui klient üleandmise aktsepteerib. Seejärel ei pea te kliendilt eraldi luba taotlema.
- Saate klõpsata Batch Select, et valida kõikidele asukoha seadmetele õigused ja kehtivusajad korraga.
Saadaolevad õigused on:
- Site Information Management — Õigus hallata asukoha teavet.
- Configuration — Õigus konfigureerida asukoha valitud seadmeid.
- Live View — Õigus vaadata valitud seadmete otseülekandeid.
- Playback — Õigus taasesitada valitud seadmete salvestisi.
Jätkake järgmise sammuga
Klõpsake Next.
Valige üleandmise meetod
Valige üleandmise meetodiks Email või Phone Number.
Sisestage asukoha omaniku kontaktandmed
Sisestage asukoha omaniku e-posti aadress või telefoninumber.
Lisage märkused
Valikuline: Sisestage märkused, näiteks üleandmise põhjus, mida klient saab LTS Connect mobiilirakenduse kaudu üleandmiskirja vastu võttes lugeda.
Saatke üleandmistaotlus
Klõpsake OK, et saata üleandmistaotlus.
- Teie klient saab üleandmistaotluse e-posti teel või lühisõnumina koos LTS Connect mobiilirakenduse allalaadimislingiga.
- Kui kliendil puudub LTS Connect konto, peab ta esmalt konto registreerima. Pärast konto registreerimist ja üleandmise aktsepteerimist LTS Connect mobiilirakenduse kaudu saab kliendist asukoha omanik.
- Kui klient soovib, et haldaksite ja hooldaksite rohkem nende seadmeid, peab klient pärast üleandmise aktsepteerimist LTS Connect mobiilirakenduse kaudu ning asukoha omanikuks saamist andma teile vastavad õigused.
Palun teavitage oma kliente LTS Connect mobiilirakenduse (versioon 5.2.3 või uuem) allalaadimisest või värskendamisest.
Esitage üleandmistaotlus uuesti
Valikuline: Not Registered või To Be Accepted olekuga asukohtade puhul saate üleandmistaotluse uuesti esitada.
Üleandmistaotluse saab saata ühe päeva jooksul kuni viis korda; uue üleandmise saatmisel muutub eelmine üleandmine kehtetuks.
Isikliku asukoha üleandmine jagamise teel
Kui seadmed kuuluvad teie ettevõttele, saate seadmed klientidele üle anda jagamise teel ilma omandiõigust üle kandmata. Jagamise teel üleandmisel saate valida kas õiguste taotlemise kliendilt (režiim A) või ilma õiguste taotlemiseta kliendilt (režiim B).
Enne alustamist:
- Veenduge, et asukoha olek on Not Handed Over ja teil on asukoha haldamise õigus, näiteks kõikide asukohtade haldamine ja asukohtade määramine.
- Veenduge, et seadmed on asukoha alla lisatud. Toetatud seadmed hõlmavad juurdepääsukontrolli seadmeid, kodeerimisseadmeid ja videosisefonide seadmeid.
Isiklikke asukohti saab üle anda ainult jagamise teel.
Avage vahekaart Site & Device
Viige kursor vahekaardile Site & Device.
Lülitage sisse asukoha režiim
Klõpsake Customer Site ja lülituge Site Mode režiimile.
Valige üleantav asukoht
Valige üleantav asukoht ühel järgmistest meetoditest:
- Valige asukoht ja klõpsake veerus Operation nuppu ... → Share.
- Klõpsake asukoha nimel, et avada leht Site Details, ja klõpsake paremas alanurgas Hand Over by Sharing.
Avaneb leht Hand Over Site (by Sharing).
Valige ressursid ja õigused
Valige ressursid ja õigused, mida soovite kliendiga jagada.

Joonis 5-16 Ressursside ja õiguste jagamine
Jätkake järgmise sammuga
Klõpsake Next.
Valige režiim A või B
Otsustage, kas lubada I Have All Device Permissions või mitte.
- Režiim A: Kui peate kliendilt õigusi taotlema, ärge lubage I Have All Device Permissions. Selles režiimis peate määrama kliendilt taotletavad õigused ja nende kehtivusajad. Õigused hõlmavad konfiguratsiooni, otsevaate, taasesituse ja alamõigusi. Konfiguratsiooniõigused on vaikimisi valitud ega ole tühistatavad.
- Režiim B: Lubage I Have All Device Permissions, et kinnitada, et teil on kõik seadmete õigused ning te ei pea kaughoolduse jaoks kliendilt õigusi taotlema.

Joonis 5-17 „I Have All Device Permissions" lubamine või mittelubamine
Jätkake järgmise sammuga
Klõpsake Next.
Lisage kliendikontod
Klõpsake Account (Email Address) või Account (Phone Number), seejärel sisestage kliendikonto lisamiseks e-posti aadress või telefoninumber.
- Režiimis A on olemas kliendihaldusjär, kes vaatab üle teie õigusetaotluse. Kui lisate selles sammus ainult ühe kliendikonto, saab sellest kliendist kliendihaldusjär. Kui lisate rohkem kui ühe kliendikonto, palutakse teil valida üks klient kliendihaldusjäriks.
- Nii režiimis A kui ka B saate seadmete üleandmiseks lisada mitu kliendikontot. Kõik lisatud kliendid saavad üleandmistaotluse oma LTS Connect rakenduses.
- Üht seadet saab jagada kuni 10 kliendiga.
- Üleandmise (jagamise teel) aktsepteerimiseks peab kliendi LTS Connect olema versioon 5.4.4 või uuem.
Lisage märkused
Valikuline: Sisestage märkused.
Kinnitage üleandmine
Klõpsake OK.
Hallake jagatud asukohti
Valikuline: Pärast asukohtade jagamist saate teha järgmisi toiminguid.
| Toiming | Kirjeldus |
|---|---|
| Check Sharing Details | Klõpsake jagatud asukohta ja vahekaardil Customer saate vaadata jagamise üksikasju, sealhulgas kliendikontosid ja jagamise olekut. |
| Share Again | Klõpsake jagatud asukohta ja vahekaardil Customer saate tagasilükatud ning aegunud jagamiste puhul klõpsata Share Again, et asukoht uuesti jagada. |
| Cancel Sharing | Klõpsake jagatud asukohta ja vahekaardil Customer saate aktsepteeritud ning aktsepteerimist ootavate jagamiste puhul klõpsata ... → Cancel Sharing, et jagamine tühistada. |
| View and Edit Shared Resources and Permissions | Klõpsake jagatud asukohta ja vahekaardil Customer saate klõpsata kliendi kaardil, et vaadata ja muuta kliendiga jagatud ressursse ja õigusi. |
| Edit Customer Account | Klõpsake jagatud asukohta ja vahekaardil Customer saate klõpsata ... → Edit Account, et muuta kliendikontot. Režiimis A ei saa te kliendihaldusjäri konto andmeid muuta, kui see klient on jagamise üleandmise aktsepteerinud, kuid saate klõpsata Cancel Sharing, et saata kliendihaldusjärile jagamise tühistamise taotlus. |
| Add New Sharing | Klõpsake jagatud asukohta ja vahekaardil Customer saate klõpsata New Sharing, et lisada uusi kliendikontosid jagamiseks. |
| Add New Devices to Shared Sites | Pärast asukoha jagamist klientidega saate asukoha alla lisada uusi seadmeid. Vaikimisi ei jagata neid uusi seadmeid ühegi kliendiga, kuid saate klõpsata kliendi kaartidel, et valida need seadmed ja nende õigused ning jagada neid vastavate klientidega. Kliendid ei pea jagamist uuesti aktsepteerima. |
| Batch Share Devices / Batch Cancel Sharing Devices | Pärast asukohtade jagamist saate jagatud asukohtade seadmeid mitme kliendiga korraga jagada või jagamise tühistada. Asukoharežiimis klõpsake asukohtade loendi kohal More → Batch Share Devices. Lehel Batch Share Devices valige jagatud asukohtade ja seadmete loendist seadmed, lubage Share With ja/või Cancel Sharing With, sisestage klientide kontod (lisamiste jaoks klõpsake +) ja klõpsake Confirm. |
Saidirühmade loomine, saitide lisamine ja määramine
Kuidas luua saidirühmi, lisada isiklikke ja meeskonnasite'e ning määrata saite paigaldaja saidihaldureile LPP-veebiportaalis.
Meeskonnasaidi, volituste ja seadmehalduse kutse üleandmine
Kuidas anda meeskonnasait kliendile üle, taotleda saidi omanikult saidi volitust ning aktsepteerida LTS Connect kasutajalt seadmehalduse kutset.
LTS Connecti abikeskus