מסירת אתר אישי
העברה או שיתוף של אתר אישי ללקוח על ידי העברת בעלות על המכשיר או שיתוף גישה למכשיר, עם אפשרות לבקש הרשאות תחזוקה מרחוק.
מסירת אתר אישי על ידי העברה
לאחר שחברת ההתקנה השלימה את ההתקנה, המתקין יכול למסור את האתר ללקוח על ידי העברה. לאחר מסירת האתר בדרך זו, הלקוח נוטל בעלות על המכשירים, ובדרך כלל המכשירים שייכים ללקוחות. במידת הצורך, המתקין יכול גם לבקש הרשאות מסוימות לתחזוקה נוספת של המכשיר בעת מסירת האתר.
לפני שמתחילים: ודאו שסטטוס האתר הוא Not Handed Over, שהמכשירים הוספו לאתר, ושיש לכם הרשאה לניהול אתרים, כגון ניהול כל האתרים והאתרים המוקצים.
ניתן למסור אתרים אישיים בלבד על ידי העברה.
פתיחת לשונית Site & Device
העבירו את הסמן ללשונית Site & Device.
מעבר למצב אתר
לחצו על Customer Site ועברו ל-Site Mode.
בחירת אתר למסירה
בחרו אתר למסירה באחת מהשיטות הבאות:
- בחרו אתר ולחצו על ... ← Transfer בעמודת Operation.
- לחצו על שם האתר כדי להיכנס לדף Site Details ולחצו על Hand Over by Transferring בפינה הימנית התחתונה.
בחירת הרשאות תחזוקה מרחוק
אופציונלי: בחרו את ההרשאות שעליכן עליכם לבקש מהלקוח לצורך תחזוקת המכשירים.

איור 5-14 מסירת אתר על ידי העברה
- אם אין לכם הרשאה לנהל מכשירים, או שלא הוספו מכשירים לאתר, לא תוכלו לבחור הרשאות תצורה, צפייה חיה והפעלה חוזרת בעת מסירת האתר.
- אם ההרשאות הבאות נבחרות, כאשר הלקוח מקבל את המסירה, ההרשאות יינתנו לכם. לא תצטרכו לבקש אישור מהלקוח שוב.
- ניתן ללחוץ על Batch Select כדי לבחור בצורה מרוכזת הרשאות ותקופות תוקף עבור כל המכשירים באתר.
ההרשאות הזמינות הן:
- Site Information Management — הרשאה לניהול מידע האתר.
- Configuration — הרשאה להגדרת מכשירים נבחרים באתר.
- Live View — הרשאה לצפייה בזרם הווידאו החי מהמכשירים הנבחרים באתר.
- Playback — הרשאה להפעלה חוזרת של סרטוני מכשירים נבחרים באתר.
מעבר לשלב הבא
לחצו על Next.
בחירת שיטת המסירה
בחרו Email או Phone Number כשיטת המסירה.
הזנת פרטי יצירת קשר של בעל האתר
הזינו את כתובת הדוא"ל או מספר הטלפון של בעל האתר.
הוספת הערות
אופציונלי: הזינו הערות, כגון הסיבה למסירה, שהלקוח יוכל לצפות בהן כאשר יקבל את המסירה דרך LTS Connect Mobile Client.
שליחת בקשת המסירה
לחצו על OK לשליחת בקשת המסירה.
- הלקוח יקבל את בקשת המסירה בתיבת הדוא"ל שלו או בהודעת SMS עם קישור להורדת LTS Connect Mobile Client.
- אם הלקוח עדיין לא רשום בחשבון LTS Connect, עליו להירשם תחילה. לאחר הרישום וקבלת המסירה דרך LTS Connect Mobile Client, הלקוח יהפוך לבעל האתר.
- אם הלקוח מעוניין שתנהלו ותתחזקו עוד מכשירים שלו, לאחר שיקבל את המסירה דרך LTS Connect Mobile Client ויהפוך לבעל האתר, עליו לאשר לכם הרשאות רלוונטיות.
אנא הודיעו ללקוחותיכם להוריד או לעדכן את LTS Connect Mobile Client (גרסה V5.2.3 ומעלה).
הגשה מחדש של בקשת המסירה
אופציונלי: עבור אתרים במצב Not Registered או To Be Accepted, ניתן להגיש את בקשת המסירה מחדש.
ניתן לשלוח את בקשת המסירה עד חמש פעמים ביום; מסירה קודמת תהפוך לבטלה אם תשלחו מסירה חדשה.
מסירת אתר אישי על ידי שיתוף
אם המכשירים שייכים לחברתכם, ניתן למסור אותם ללקוחות על ידי שיתוף מבלי להעביר בעלות על המכשירים. למסירת מכשירים על ידי שיתוף, ניתן לבחור בין בקשת הרשאות מהלקוח (מצב A) לבין אי-בקשת הרשאות מהלקוח (מצב B).
לפני שמתחילים:
- ודאו שסטטוס האתר הוא Not Handed Over ושיש לכם הרשאה לניהול אתרים, כגון ניהול כל האתרים והקצאת אתרים.
- ודאו שהמכשירים הוספו לאתר. המכשירים הנתמכים כוללים מכשירי בקרת כניסה, מכשירי קידוד ומכשירי אינטרקום.
ניתן למסור אתרים אישיים בלבד על ידי שיתוף.
פתיחת לשונית Site & Device
העבירו את הסמן ללשונית Site & Device.
מעבר למצב אתר
לחצו על Customer Site ועברו ל-Site Mode.
בחירת אתר למסירה
בחרו אתר למסירה באחת מהשיטות הבאות:
- בחרו אתר ולחצו על ... ← Share בעמודת Operation.
- לחצו על שם האתר כדי להיכנס לדף Site Details ולחצו על Hand Over by Sharing בפינה הימנית התחתונה.
תועברו לדף Hand Over Site (by Sharing).
בחירת משאבים והרשאות
בחרו את המשאבים וההרשאות לשיתוף עם הלקוח.

איור 5-16 שיתוף משאבים והרשאות
מעבר לשלב הבא
לחצו על Next.
בחירת מצב A או מצב B
החליטו האם להפעיל את I Have All Device Permissions או לא.
- מצב A: אם עליכם לבקש הרשאות מהלקוח, אל תפעילו את I Have All Device Permissions. במצב זה, עליכם להגדיר את ההרשאות לבקש מהלקוח ואת תקופות התוקף שלהן. ההרשאות כוללות תצורה, צפייה חיה, הפעלה חוזרת והרשאות משנה. הרשאות התצורה נבחרות כברירת מחדל ולא ניתן לבטל את בחירתן.
- מצב B: הפעילו את I Have All Device Permissions כדי לאשר שיש לכם את כל ההרשאות למכשירים ואינכם צריכים לבקש הרשאות מהלקוח לתחזוקה מרחוק.

איור 5-17 הפעלה או אי-הפעלה של "I Have All Device Permissions"
מעבר לשלב הבא
לחצו על Next.
הוספת חשבונות לקוח
לחצו על Account (Email Address) או Account (Phone Number), ולאחר מכן הזינו את כתובת הדוא"ל או מספר הטלפון להוספת חשבון הלקוח.
- במצב A, יש מנהל לקוח שיסקור את בקשת ההרשאות שלכם. אם תוסיפו חשבון לקוח אחד בלבד בשלב זה, לקוח זה יהיה מנהל הלקוח. אם תוסיפו יותר מחשבון לקוח אחד, תתבקשו לבחור לקוח אחד כמנהל הלקוח.
- במצב A ובמצב B גם יחד, ניתן להוסיף מספר חשבונות לקוח למסירת המכשירים. כל הלקוחות שנוספו יקבלו את בקשת המסירה ב-LTS Connect שלהם.
- מכשיר אחד יכול להיות משותף עם לא יותר מ-10 לקוחות.
- לקבלת המסירה (על ידי שיתוף), ה-LTS Connect של הלקוח חייב להיות V5.4.4 ומעלה.
הוספת הערות
אופציונלי: הזינו הערות.
אישור המסירה
לחצו על OK.
ניהול אתרים משותפים
אופציונלי: לאחר שיתוף האתרים, ניתן לבצע את הפעולות הבאות.
| פעולה | תיאור |
|---|---|
| Check Sharing Details | לחצו על אתר משותף, ותחת לשונית Customer, ניתן לבדוק פרטי שיתוף כולל חשבונות לקוח וסטטוס שיתוף. |
| Share Again | לחצו על אתר משותף, ותחת לשונית Customer, עבור שיתופים שנדחו ופגו, ניתן ללחוץ על Share Again לשיתוף האתר מחדש. |
| Cancel Sharing | לחצו על אתר משותף, ותחת לשונית Customer, עבור שיתופים שהתקבלו ושממתינים לקבלה, ניתן ללחוץ על ... ← Cancel Sharing לביטול השיתוף. |
| View and Edit Shared Resources and Permissions | לחצו על אתר משותף, ותחת לשונית Customer, ניתן ללחוץ על כרטיס הלקוח לצפייה ועריכה של המשאבים וההרשאות המשותפים עם הלקוח. |
| Edit Customer Account | לחצו על אתר משותף, ותחת לשונית Customer, ניתן ללחוץ על ... ← Edit Account לעריכת חשבון הלקוח. במצב A, אם מנהל הלקוח מקבל את מסירת השיתוף, לא תוכלו לערוך את חשבונו, אך תוכלו ללחוץ על Cancel Sharing לשלוח בקשה למנהל הלקוח לביטול השיתוף. |
| Add New Sharing | לחצו על אתר משותף, ותחת לשונית Customer, ניתן ללחוץ על New Sharing להוספת חשבונות לקוח חדשים לשיתוף. |
| Add New Devices to Shared Sites | לאחר שיתוף אתר עם לקוחות, ניתן עדיין להוסיף מכשירים חדשים לאתר. כברירת מחדל, מכשירים חדשים אלה לא ישותפו עם שום לקוח, אך ניתן ללחוץ על כרטיסי הלקוח כדי לבחור מכשירים אלה ואת הרשאותיהם ולשתף אותם עם הלקוחות המתאימים. הלקוחות לא צריכים לאשר שיתוף מחדש. |
| Batch Share Devices / Batch Cancel Sharing Devices | לאחר שיתוף אתרים, ניתן לשתף או לבטל שיתוף מכשירים באצווה באתרים המשותפים עם מספר לקוחות. במצב אתר, מעל רשימת האתרים, לחצו על More ← Batch Share Devices. בדף Batch Share Devices, בחרו מכשירים מרשימת האתרים והמכשירים המשותפים, הפעילו Share With ו/או Cancel Sharing With, הזינו את חשבונות הלקוחות (לחצו על + להוספת חשבונות נוספים), ולחצו על Confirm. |
יצירת קבוצות אתרים, הוספת אתרים והקצאתם
כיצד ליצור קבוצות אתרים, להוסיף אתרים אישיים וקבוצתיים, ולהקצות אתרים למנהלי אתרים מטעם מתקין בפורטל האינטרנט LPP Web Portal.
מסירת אתר צוות, הרשאות וניהול הזמנת מכשירים
כיצד למסור אתר צוות ללקוח, לבקש הרשאת אתר מבעל האתר, ולקבל הזמנת ניהול מכשירים ממשתמש LTS Connect.
מרכז העזרה של LTS Connect