Flytt enheter og administrer enhetstillatelser
Flytt enheter mellom nettsteder ved hjelp av funksjonen Enhetsflytting, og søk om eller frigi enhetstillatelser i LPP Web Portal.
Flytt enheter
Du kan bruke funksjonen Enhetsflytting til å flytte enheter fra ett nettsted til et annet. Ved å distribuere enheter til forskjellige nettsteder kan du administrere både nettsteder og enheter mer effektivt.
- Denne funksjonen støttes kun av enheter som oppfyller følgende betingelser:
- Det opprinnelige nettstedet som enheten tilhører, må ha vært autorisert til deg.
- Enheten må ha blitt lagt til via LTS Connect (P2P). Enheter lagt til via IP-adresse / domenenavn støttes ikke.
- Det opprinnelige nettstedet og målnettstedet må tilhøre samme nettstedseier.
- Når en enhet er flyttet fra sitt opprinnelige nettsted, må du konfigurere enheten på nytt fordi alle de opprinnelige enhetskonfigurasjonene vil være ugyldige. I tillegg vil enhetsrelaterte konfigurasjoner, inkludert koblingssregler, unntaksregler, nettverksbrytarinnstillinger osv., bli påvirket. Du må også konfigurere disse relaterte konfigurasjonene på nytt.
Gå til Kundenettsted
Gå til Site & Device → Customer Site.
Bytt til nettstedsmodus
Klikk
for å bytte til Site Mode.
Åpne nettstedsdetaljsiden
Klikk på navnet til et autorisert nettsted for å gå til detaljsiden.
Åpne ruten Flytt enhet
Klikk på Move Device for å åpne ruten Flytt enhet.
Velg enheter
Klikk på Select Device to Move, velg enhet(er), og klikk på Next.
Velg et nettsted
Velg et nettsted.
- New Site: Hvis du velger New Site, må du opprette et navn for nettstedet og angi tidssone.
- Existing Site: Hvis du velger Existing Site, må du velge et nettsted som deler samme nettstedseier som det gjeldende. Under betingelsen om at to nettsteder er overlevert til samme LTS Connect-bruker via henholdsvis e-post og telefonnummer, kan du også flytte enheter mellom de to nettstedene.

Figur 6-14 Velg nettsted
Send inn søknaden
Klikk på Submit Application.
Søknaden utløper hvis den ikke behandles innen 7 dager.
Vis poster for enhetsflytting (valgfritt)
Klikk i ruten Flytt enhet på View Device Movement Record for å gå til siden Poster for enhetsflytting, og utfør følgende operasjon(er) ved behov.
| Operasjon | Beskrivelse |
|---|---|
| Apply Again | Klikk på Apply Again for å sende en søknad om enhetsflytting på nytt dersom den forrige ble avvist eller utløpt. |
| View Details | Klikk på en søknadspost for å gå til detaljsiden og se detaljene. |
| Move More | Klikk på en godkjent eller sendt søknad, og klikk deretter på Move More for å flytte flere enheter. |
Administrer enhetstillatelser
Ved å overlevere nettstedet og søke om nettstedsautorisasjon har du allerede fått noen enhetstillatelser. Du kan likevel søke om ytterligere enhetstillatelser i etterkant eller frigi enhetstillatelser ved behov.
Søk om enhetstillatelse
Etter at du har overlevert et nettsted til kunden, og du trenger å se direktevisning eller opptak fra enheter lagt til på nettstedet, eller konfigurere disse enhetene, kan du søke om tillatelse fra kunden.
Gå til Kundenettsted
Gå til Site & Device → Customer Site.
Velg riktig modus
Velg basert på om enhetene du søker tillatelse for, tilhører ett eller flere nettsteder.
- Søke om tillatelse for enheter på ett nettsted: Kontroller at du er i nettstedsmodus. Hvis ikke, klikk
ved siden av Device Mode for å bytte til nettstedsmodus. Klikk på navnet til et nettsted for å gå til nettstedsdetaljsiden, og velg fanen Device. - Søke om tillatelse for enheter på flere nettsteder: Kontroller at du er i enhetsmodus. Hvis ikke, klikk
ved siden av Site Mode for å bytte til enhetsmodus.
Gå til siden Tillatelsesadministrasjon
- I begge moduser, hvis du kun søker om tillatelse for én enhet, kan du klikke
på enhetsskortet (kortvisning) eller klikke
i kolonnen Operation (listevisning). - I begge moduser, hvis du søker om tillatelser for flere enheter, klikk på Permission Management.
Velg tillatelser
Velg de nødvendige tillatelsene, for eksempel direktevisning og avspilling.
Angi gyldighetsperiode
Klikk på
for å redigere gyldighetsperioden (Permanent, 1 Hour, 2 Hours, 4 Hours eller 8 Hours) for tillatelsen.
Du kan klikke på Batch Select for å velge tillatelser og angi gyldighetsperiode for dem samlet.
Skriv inn merknader (valgfritt)
Skriv inn merknader for søknaden.
Send inn
Klikk på OK for å søke om tillatelse(r) fra kunden. Hvis kunden godkjenner søknaden din, vil du få de tilsvarende tillatelse(r).
Frigi tillatelse for enheter
Hvis du ikke lenger trenger konfigurasjons- og direktevisningstillatelser for enheter, eller du fullfører enhetskonfigurasjonsoppgaven tidligere enn planlagt, kan du frigi tillatelser manuelt.
Før du begynner: Kontroller at nettstedet til enhetene er overlevert til deg.
Åpne nettstedsdetaljsiden
Klikk på et nettsted i nettstedslisten for å gå til nettstedsdetaljsiden.
Åpne enhetsdetaljer
Klikk på en enhet for å vise enhetsdetaljsiden.
Frigi tillatelsen
I seksjonen Permission, velg en tillatelse, og klikk på
→ OK for å frigi tillatelsen.
- Etter frigivelse vil tillatelsen ikke lenger være tilgjengelig for deg. Du må søke om den på nytt ved behov.
- Du trenger ikke frigi tillatelsen dersom gyldighetsperioden er Permanent.
Legg til enhet
Slik legger du til enheter i LTS Platinum Partner ved hjelp av LAN-skanning, serienummer, IP/domene, batchimport eller synkronisering med LTS Connect-konto.
Koblingsregler og unntaksregler
Konfigurer koblingsregler for å utløse enhetsaksjoner ved oppdagede hendelser, og unntaksregler for å motta varsler i sanntid når det oppstår avvik på enheter eller kanaler.
LTS Connect hjelpesenter