LogoLTS Connect Hjælpecenter
LogoLTS Connect Hjælpecenter
Forside
LTS Platinum Partner Web Portal BrugermanualIntroduktionKontoadministrationVirksomhedsstyringLTS Platinum Partner Portal Oversigt
EnhedsstyringBatch-konfigurer enheder på LANTilføj enhedFlyt enheder og administrer enhedstilladelserKoblings- og undtagelsesreglerNulstil adgangskode, eksterne logfiler og vis videoAndre enhedshåndteringsoperationer
SundhedsovervågningNotifikationscenterMerværditjenesterSupport
Sikkerhedsspørgsmål til nulstilling af adgangskode
ManualPlatinum Series - LTD DVR / LTN NVRLTS Platinum Partner Web PortalDevice Management

Flyt enheder og administrer enhedstilladelser

Flyt enheder mellem websteder ved hjælp af funktionen Enhedsflytning, og ansøg om eller frigiv enhedstilladelser på LPP Web Portal.

Flyt enheder

Du kan bruge funktionen Enhedsflytning til at flytte enheder fra ét websted til et andet. Ved at fordele enheder til forskellige websteder kan du administrere både websteder og enheder mere effektivt.

  • Denne funktion understøttes kun af en enhed, der opfylder følgende betingelser:
    • Det oprindelige websted, som enheden tilhører, skal være autoriseret til dig.
    • Enheden skal være tilføjet via LTS Connect (P2P). Enheder tilføjet via IP-adresse / domænenavn understøttes ikke.
    • Det oprindelige websted og målwebstedet skal tilhøre den samme webstedsejer.
  • Når en enhed flyttes fra sit oprindelige websted, skal du konfigurere enheden igen, da alle de oprindelige enhedskonfigurationer bliver ugyldige. Derudover vil enhedsrelaterede konfigurationer, herunder koblingssregler, undtagelsesregler, netværksskifterindstillinger osv., blive påvirket. Du skal også konfigurere disse relaterede konfigurationer igen.

Gå til Customer Site

Gå til Site & Device → Customer Site.

Skift til Site Mode

Klik på switch for at skifte til Site Mode.

Åbn webstedets detaljeside

Klik på navnet på et autoriseret websted for at åbne dets detaljeside.

Åbn ruden Move Device

Klik på Move Device for at åbne ruden Move Device.

Vælg enheder

Klik på Select Device to Move, vælg enhed(er), og klik på Next.

Vælg et websted

Vælg et websted.

  • New Site: Hvis du vælger New Site, skal du oprette et navn til webstedet og angive dets tidszone.
  • Existing Site: Hvis du vælger Existing Site, skal du vælge et websted, der deler den samme webstedsejer som det nuværende. Under den betingelse, at to websteder overdrages til den samme LTS Connect-bruger via henholdsvis e-mail og telefonnummer, kan du også flytte enheder mellem de to websteder.

Vælg websted

Figur 6-14 Vælg websted

Indsend ansøgningen

Klik på Submit Application.

Ansøgningen udløber, hvis den ikke behandles inden for 7 dage.

Vis poster over enhedsflytning (valgfrit)

I ruden Move Device skal du klikke på View Device Movement Record for at åbne siden Device Movement Record og udføre følgende handlinger efter behov.

HandlingBeskrivelse
Apply AgainKlik på Apply Again for at sende en ansøgning om enhedsflytning igen, hvis den tidligere er blevet afvist eller udløbet.
View DetailsKlik på en ansøgningspost for at åbne dens detaljeside og se detaljerne.
Move MoreKlik på en godkendt eller afsendt ansøgning, og klik derefter på Move More for at flytte flere enheder.

Administrer enhedstilladelser

Ved at overdrage webstedet og ansøge om webstedsautorisering har du allerede fået visse enhedstilladelser. Du kan stadig ansøge om yderligere enhedstilladelser efterfølgende eller frigive enhedstilladelser efter behov.

Ansøg om enhedstilladelse

Hvis du efter at have overdraget et websted til kunden har brug for at se live-/optagne videoer fra enheder tilføjet til webstedet eller konfigurere disse enheder, kan du ansøge om den pågældende tilladelse fra kunden.

Gå til Customer Site

Gå til Site & Device → Customer Site.

Vælg den passende tilstand

Vælg ud fra følgende, afhængigt af om de enheder, du ansøger om tilladelse til, tilhører ét eller flere websteder.

  • Ansøgning om tilladelse til enheder på ét websted: Sørg for, at du er i site mode. Hvis ikke, klik på switch mode ud for Device Mode for at skifte til site mode. Klik på navnet på et websted for at åbne webstedets detaljeside, og vælg fanen Device.
  • Ansøgning om tilladelse til enheder på flere websteder: Sørg for, at du er i device mode. Hvis ikke, klik på switch mode ud for Site Mode for at skifte til device mode.

Åbn siden Permission Management

  • I begge tilstande, hvis du kun ansøger om tilladelse til én enkelt enhed, kan du klikke på permission på enhedskortet (kortvisning) eller klikke på permission i kolonnen Operation (listevisning).
  • I begge tilstande, hvis du ansøger om tilladelse til flere enheder, skal du klikke på Permission Management.

Vælg tilladelser

Vælg de nødvendige tilladelser, f.eks. live view og playback.

Angiv gyldighedsperiode

Klik på edit for at redigere gyldighedsperioden (Permanent, 1 Hour, 2 Hours, 4 Hours eller 8 Hours) for tilladelsen.

Du kan klikke på Batch Select for at vælge tilladelser og masseindstille en gyldighedsperiode for dem.

Tilføj bemærkninger (valgfrit)

Indtast bemærkninger til ansøgningen.

Indsend

Klik på OK for at ansøge om tilladelse(r) fra kunden. Hvis kunden godkender din ansøgning, vil du modtage de tilsvarende tilladelse(r).

Frigiv tilladelse til enheder

Hvis du ikke længere har brug for konfigurations- og live view-tilladelser til enheder, eller du afslutter enhedskonfigurationsopgaven tidligere end planlagt, kan du frigive tilladelser manuelt.

Inden du starter: Sørg for, at webstedet for enhederne er blevet overdraget til dig.

Åbn webstedets detaljeside

Klik på et websted i webstedslisten for at åbne webstedets detaljeside.

Åbn enhedsdetaljer

Klik på en enhed for at vise enhedens detaljeside.

Frigiv tilladelsen

I sektionen Permission skal du vælge en tilladelse og klikke på edit → OK for at frigive tilladelsen.

  • Efter frigivelse vil tilladelsen ikke længere være tilgængelig for dig. Du skal ansøge om den igen, hvis det er nødvendigt.
  • Du behøver ikke frigive tilladelsen, hvis tilladelsens gyldighed er Permanent.

Tilføj enhed

Sådan tilføjer du enheder til LTS Platinum Partner via LAN-scanning, serienummer, IP/domæne, masseimport eller synkronisering med LTS Connect-konto.

Koblings- og undtagelsesregler

Konfigurer koblings regler til at udløse enhedshandlinger ved registrerede hændelser, og undtagelsesregler til at modtage realtidsnotifikationer, når der opstår anomalier på enheder eller kanaler.

Indholdsfortegnelse

Flyt enheder
Gå til Customer Site
Skift til Site Mode
Åbn webstedets detaljeside
Åbn ruden Move Device
Vælg enheder
Vælg et websted
Indsend ansøgningen
Vis poster over enhedsflytning (valgfrit)
Administrer enhedstilladelser
Ansøg om enhedstilladelse
Gå til Customer Site
Vælg den passende tilstand
Åbn siden Permission Management
Vælg tilladelser
Angiv gyldighedsperiode
Tilføj bemærkninger (valgfrit)
Indsend
Frigiv tilladelse til enheder
Åbn webstedets detaljeside
Åbn enhedsdetaljer
Frigiv tilladelsen