Flytta enheter och hantera enhetsbehörigheter
Flytta enheter mellan platser med funktionen Enhetsförflyttning, och ansök om eller frigör enhetsbehörigheter i LPP Web Portal.
Flytta enheter
Du kan använda funktionen Enhetsförflyttning för att flytta enheter från en plats till en annan. Genom att distribuera enheter till olika platser kan du hantera både platser och enheter mer effektivt.
- Den här funktionen stöds endast av enheter som uppfyller följande villkor:
- Den ursprungliga platsen där enheten hör hemma måste ha auktoriserats till dig.
- Enheten måste ha lagts till via LTS Connect (P2P). Enheter som lagts till via IP-adress / domännamn stöds inte.
- Den ursprungliga platsen och målplatsen måste tillhöra samma platsägare.
- När en enhet har flyttats från sin ursprungliga plats måste du konfigurera om enheten eftersom alla ursprungliga enhetsinställningar blir ogiltiga. Dessutom påverkas enhetsrelaterade inställningar såsom länkningsregler, undantagsregler, nätverksomkopplingsinställningar m.m. Du måste även konfigurera om dessa relaterade inställningar.
Gå till kundplats
Gå till Site & Device → Customer Site.
Byt till platsläge
Klicka på
för att växla till Site Mode.
Öppna platsens detaljsida
Klicka på namnet på en auktoriserad plats för att öppna dess detaljsida.
Öppna panelen Flytta enhet
Klicka på Move Device för att öppna panelen Flytta enhet.
Välj enheter
Klicka på Select Device to Move, välj enhet(er) och klicka på Next.
Välj en plats
Välj en plats.
- New Site: Om du väljer New Site måste du ange ett namn för platsen och ange dess tidszon.
- Existing Site: Om du väljer Existing Site måste du välja en plats som delar samma platsägare som den nuvarande. Om två platser har överlåtits till samma LTS Connect-användare via e-post respektive telefonnummer kan du även flytta enheter mellan dessa två platser.

Figur 6-14 Välj plats
Skicka ansökan
Klicka på Submit Application.
Ansökan upphör att gälla om den inte hanteras inom 7 dagar.
Visa enhetsförflyttningsposter (valfritt)
I panelen Flytta enhet klickar du på View Device Movement Record för att öppna sidan Enhetsförflyttningsposter och utföra följande åtgärd(er) vid behov.
| Åtgärd | Beskrivning |
|---|---|
| Apply Again | Klicka på Apply Again för att skicka en ny ansökan om enhetsförflyttning om den tidigare har nekats eller upphört att gälla. |
| View Details | Klicka på en ansökningspost för att öppna dess detaljsida och se detaljerna. |
| Move More | Klicka på en godkänd eller skickad ansökan och klicka sedan på Move More för att flytta fler enheter. |
Hantera enhetsbehörigheter
Genom att överlåta platsen och ansöka om platsauktorisering har du redan fått vissa enhetsbehörigheter. Du kan fortfarande ansöka om ytterligare enhetsbehörigheter i efterhand eller frigöra enhetsbehörigheter vid behov.
Ansök om enhetsbehörighet
Efter att du har överlåtit en plats till kunden, om du behöver visa direktuppspelning/inspelat video från enheter som lagts till på platsen eller konfigurera dessa enheter, kan du ansöka om motsvarande behörighet från kunden.
Gå till kundplats
Gå till Site & Device → Customer Site.
Välj lämpligt läge
Välj baserat på om de enheter du ansöker behörighet för tillhör en enda plats eller flera platser.
- Ansöka om behörighet för enheter på en enda plats: Kontrollera att du befinner dig i platsläge. Om inte, klicka på
bredvid Device Mode för att växla till platsläge. Klicka på namnet på en plats för att öppna platsens detaljsida och välj fliken Device. - Ansöka om behörighet för enheter på flera platser: Kontrollera att du befinner dig i enhetsläge. Om inte, klicka på
bredvid Site Mode för att växla till enhetsläge.
Öppna sidan Behörighetshantering
- I båda lägena, om du bara ansöker om behörighet för en enda enhet, kan du klicka på
på enhetskortet (kortvy) eller klicka på
i kolumnen Operation (listvy). - I båda lägena, om du ansöker om behörigheter för flera enheter, klickar du på Permission Management.
Välj behörigheter
Välj de behörigheter du behöver, till exempel direktuppspelning och uppspelning.
Ange giltighetstid
Klicka på
för att redigera giltighetstiden (Permanent, 1 Hour, 2 Hours, 4 Hours eller 8 Hours) för behörigheten.
Du kan klicka på Batch Select för att välja behörigheter och ange giltighetstid för dem i ett batch-steg.
Ange kommentarer (valfritt)
Ange kommentarer för ansökan.
Skicka in
Klicka på OK för att ansöka om behörighet(er) från kunden. Om kunden godkänner din ansökan får du motsvarande behörighet(er).
Frigör behörighet för enheter
Om du inte längre behöver konfigurations- och direktuppspelningsbehörigheter för enheter, eller om du slutför enhetskonfigurationsuppgiften tidigare än planerat, kan du frigöra behörigheter manuellt.
Innan du börjar: Kontrollera att platsens enheter har överlåtits till dig.
Öppna platsens detaljsida
Klicka på en plats i platslistan för att öppna platsens detaljsida.
Öppna enhetsinformation
Klicka på en enhet för att visa enhetens detaljsida.
Frigör behörigheten
I avsnittet Permission väljer du en behörighet och klickar på
→ OK för att frigöra behörigheten.
- Efter frigivning är behörigheten inte längre tillgänglig för dig. Du måste ansöka om den igen vid behov.
- Du behöver inte frigöra behörigheten om giltighetstiden är Permanent.
Lägg till enhet
Hur du lägger till enheter i LTS Platinum Partner via LAN-skanning, serienummer, IP/domän, massimport eller synkronisering med LTS Connect-konto.
Länknings- och undantagsregler
Konfigurera länkningsregler för att utlösa enhetsåtgärder vid detekterade händelser, samt undantagsregler för att få realtidsnotifieringar när avvikelser uppstår på enheter eller kanaler.
LTS Connect Hjälpcenter