Overdragelse af teamsite, autorisation og invitation til enhedshåndtering
Sådan overdrager du et teamsite til en kunde, ansøger om siteautorisation fra siteejeren og accepterer en invitation til enhedshåndtering fra en LTS Connect-bruger.
Overdrager teamsites
Når installationsvirksomheden har afsluttet installationen, kan installatøren overdrage teamsite'et til kunden. Efter overdragelsen overtager kunden ejerskabet af enhederne, som typisk tilhører kunderne. Hvis det er nødvendigt, kan installatøren også ansøge om specifikke tilladelser til efterfølgende enhedsvedligeholdelse ved overdragelsen af sitet.
Inden du starter: Sørg for, at sitestatussen er Not Handed Over, at tjenesterne er aktiveret på sitet, og at du har tilladelse til sitehåndtering, f.eks. administration af alle siter og tildelte siter.
Gå til fanen Site & Device
Flyt markøren til fanen Site & Device.
Åbn Customer Site i Site Mode
Klik på Customer Site, og skift til Site Mode.
Gå til overdragelseslisten
Brug en af følgende metoder:
- Vælg et site, og klik på ... → Transfer i kolonnen Operation.
- Klik på sitenavnet for at åbne siden Site Details, og klik derefter på Hand Over by Transferring i det nederste højre hjørne.
På siden Handover List kan du se aktiverede tjenester, enheder der er tilføjet til sitet (hvis nogen) osv.
Klik på Hand Over
Klik på Hand Over for at åbne siden Hand Over System.
Konfigurer overdragelsesparametrene
Konfigurer de relevante parametre, herunder kontotype (påkrævet), kundenavn, telefonnummer og bemærkninger.
Account Type
Vælg Email eller Phone Number, og indtast siteejerens e-mailadresse eller telefonnummer.
Bekræft
Klik på Confirm.
- Din kunde vil modtage overdragelsesansøgningen via e-mail eller sms med et downloadlink til LTS Connect Mobile Client.
- Hvis din kunde endnu ikke har registreret en LTS Connect-konto, skal de oprette en konto først. Når kontoen er oprettet, og kunden har accepteret overdragelsen via LTS Connect Mobile Client, bliver kunden siteejeren.
Oplys dine kunder om at downloade eller opdatere LTS Connect Mobile Client (V5.2.3 eller nyere).
Ansøg om siteautorisation fra siteejeren
Når sitet er overdraget ved overførsel til en siteejer (men uden at der er valgt tilladelser ved overdragelsen), og siteejeren ønsker, at installatøren vedligeholder enhederne for dem, skal installatøren sende en ansøgning til siteejeren om at anmode om autorisation. Når ansøgningen er godkendt, får installatøren tilladelse til at administrere og konfigurere enhederne på sitet. Derudover kan siteejeren tilføje en enhed i LTS Connect Mobile Client og give installatøren autorisation til yderligere håndtering og konfiguration.
Siter, der er overdraget ved deling, understøtter ikke denne funktion.
Gå til fanen Site & Device
Flyt markøren til fanen Site & Device.
Åbn Customer Site i Site Mode
Klik på Customer Site, og skift til Site Mode.
Vælg et site
Vælg et site.
Gå til siden Apply for Authorization
Brug en af følgende metoder:
- Vælg et site, og klik på autorisationsikonet i kolonnen Operation.
- Klik på sitenavnet for at åbne siden Site Details, og klik på Apply for Authorization.
Send ansøgningen
Indtast bemærkninger, og klik på OK for at sende ansøgningen.
Siteejeren vil modtage og behandle ansøgningen via LTS Connect Mobile Client. Når siteejeren godkender ansøgningen, vil installatøren have autorisationen til sitet og kan udføre visse handlinger.
Hvis der er vedligeholdelsesbehov for enheder, der er tilføjet i LTS Connect Mobile Client, men endnu ikke tilføjet og administreret i sitet af installatøren, kan siteejeren — efter aftale — vælge enhederne og tildele enhedstilladelser til installatøren.
Oplys dine slutbrugere om at downloade eller opdatere LTS Connect Mobile Client (V 4.15.0 eller nyere). Du kan sende dem QR-koden.
Valgfrit: Udfør følgende handlinger efter afsendelse af ansøgningen.
| Handling | Beskrivelse |
|---|---|
| Apply for Device Permission | Klik på sitenavnet for at åbne siden Site Details, og ansøg om tilladelser. |
| Discard Authorization | På sitelisten klikker du på ... → kassationsikonet for at kassere autorisationen eller sitet. |
Accepter en invitation til enhedshåndtering fra en LTS Connect-bruger
Du kan acceptere en invitation til enhedshåndtering fra din kunde (dvs. en LTS Connect-bruger) for at administrere en enhed, der allerede er tilføjet til en LTS Connect-konto. På denne måde kan enheden — sammen med dens konfigurerings- og driftstilladelser — deles med dig, så du kan administrere enheden i LTS Platinum Partner. Sammenlignet med at synkronisere enheden i LTS Connect med enheden i LTS Platinum Partner, som kræver, at din kunde deler deres LTS Connect-kontonavn og -adgangskode med dig, er denne metode mere privatlivsvenlig og lettere at acceptere. Læs afsnittene nedenfor for at lære mere om invitationen til enhedshåndtering:
- Overordnet proces
- Introduktion til invitation til enhedshåndtering i LTS Platinum Partner
- E-mailen med invitationen til enhedshåndtering
- Notifikationen om invitation til enhedshåndtering
- Sådan kan din kunde invitere dig til at administrere deres enhed via LTS Connect
Overordnet proces
Hvis din kunde (dvs. LTS Connect-brugeren) allerede har tilføjet en enhed til sin LTS Connect-konto, kan kunden bruge LTS Connect Mobile Client til at invitere dig til at administrere denne enhed. Når kunden har gennemført invitationen, sendes der en e-mail til dig med invitationsoplysningerne (f.eks. LTS Connect-brugernavnet og enhedsnavnet) samt en knap/et link til at acceptere invitationen. Invitationer til enhedshåndtering kan også accepteres via Notification Center → Business Notification. Når du accepterer invitationen, vises enheden på det angivne site (dvs. det site, der er nævnt i e-mailen eller notifikationen) i LTS Platinum Partner.
Introduktion til invitation til enhedshåndtering i LTS Platinum Partner
Du kan gå til sitelisten og derefter klikke på Device Management Invitation from Customer for at åbne vinduet. Det viser, hvordan din kunde bruger LTS Connect Mobile Client til at invitere dig til at administrere deres enhed. Bemærk, at du først skal oplyse din LTS Platinum Partner-konto (e-mailadresse) til din kunde, så de kan udpege dig som den serviceudbyder, der skal administrere deres enhed.
E-mailen med invitationen til enhedshåndtering
E-mailen viser invitationsdetaljerne, herunder enhedsnavn, enhedens serienummer, navn på det site, enheden/enhederne er tilføjet til, LTS Connect-brugerkontoen og inviteringstidspunktet. Hvis du accepterer at administrere enheden/enhederne for din kunde, skal du acceptere invitationen inden for tre dage, da invitationen ellers vil være ugyldig.
Notifikationen om invitation til enhedshåndtering
Notifikationen viser invitationsdetaljerne, herunder navn på det site, enheden/enhederne er tilføjet til, enhedsnavn, enhedens serienummer og LTS Connect-brugerkontoen. Hvis du accepterer at administrere enheden/enhederne for din kunde, skal du acceptere invitationen inden for tre dage, da invitationen ellers vil være ugyldig.
Sådan kan din kunde invitere dig til at administrere deres enhed via LTS Connect
Se nedenstående trin for at få oplysninger om, hvordan din kunde kan invitere dig til at administrere deres enhed via LTS Connect Mobile Client.
Åbn siden Share Device
I enhedslisten trykker du på deleikonet for enheden, hvorefter siden Share Device vises. Du kan også vælge Me → Manage Sharing Settings → Share Device for at vise siden Share Device.

Figur 5-22 Del enhed
Hvis denne side ikke vises, betyder det, at enheden ikke kan administreres af en serviceudbyder og kun kan deles med en anden LTS Connect-bruger.
Mulige årsager: enheden er delt fra en anden konto; enheden administreres allerede af en serviceudbyder; enheden er ikke aktiveret med LTS Connect-tjenesten.
Tryk på Share with Service Provider
Tryk på Share with Service Provider.
Indtast serviceudbyderens konto
Tryk på New Service Provider, og indtast serviceudbyderens konto for at dele enhedstilladelser med en ny serviceudbyder, eller vælg en eksisterende serviceudbyder.
Hvis den nye serviceudbyders konto er knyttet til to eller flere virksomheder, skal du vælge en virksomhed at dele enhedstilladelser med, efter du har indtastet kontoen.
Vælg site og tilladelser
Vælg det Site, enheden skal tilføjes til, samt de enhedstilladelser, der skal tildeles serviceudbyderen.
Overdrag personligt anlæg
Overfør eller del et personligt anlæg til en kunde ved at overføre enhedsejerskab eller dele enhedsadgang, med mulighed for at ansøge om fjernadgangstilladelser til vedligeholdelse.
Stedssamarbejde og Stedskort
Sådan inviterer du ISP- og MSP-partnere til at samarbejde om steder før eller efter overdragelse, accepterer samarbejdsanmodninger og ser steder på kortet.
LTS Connect Hjælpecenter